Prachtig Paasweer in Denemarken
Door: Rini en Elly
Blijf op de hoogte en volg rini en elly
14 April 2009 | Denemarken, Kopenhagen
Inmiddels staan we op een camping in Saeby dichtbij Frederikshavn in Noord-Denemarken, waar we morgen(woensdag) de oversteek naar Goteborg in Zweden maken. Nog even uitwaaien aan zee en dan gaat voor ons gevoel de reis pas echt beginnen en hopen we nog veel meer verslag van onze avonturen te kunnen doen.
Rini en Elly
14 April 2009 - 20:42
Wijnie En Lisette:
Prettig om wat van jul- lie te horen. Wijnie was al vol ongeduld aan het aftellen tot het eerste bericht... en dat was vol verwachting voor het vervolg van de reis !
Geniet ervan allebei... -
15 April 2009 - 17:25
Laura:
Goede overtocht gehad? Het weer zal daar wel frisser zijn, maar nu begint de reis echt!! Spreek jullie snel weer!
Liefs Laura -
15 April 2009 - 18:08
Hester En Jos:
We reizen met jullie mee hoor. Groeten Hester en Jos -
17 April 2009 - 08:00
Wim Mast De Gooijer:
geweldig om dit te lezen alles moet niet gladjes verlopen het moet spannend blijven.verder een goede voortgang en voorzichtig.
gtoetjes wim en ria -
17 April 2009 - 09:48
Wil En Peter Deen:
Hallo Elly en Rini,
Gezellig om wat van jullie te horen. Hopelijk is de overtocht naar Goteborg goed verlopen. Jullie hebben al weer het een en ander meegemaakt, zo te lezen in het reisverslag. Fijn dat de Denen zo aardig en behulpzaam zijn (wij kennen er ook nog een paar). Onze Paasdagen zijn erg rustig verlopen. Voor het eerst in 38 jaar hadden we geen eters! Een goede reis verder en we volgen jullie.
Liefs Wil en Peter